Gabriela Firea: PSD este un partid dedicat guvernării, care nu cedează presiunilor

Senatorul Gabriela Firea afirmă că PSD nu va ceda presiunilor, în condițiile în care actualul Guvern a promovat cele mai bune măsuri din ultimii ani. 

"PSD este un partid puternic, cu o guvernare bună, apreciată de români, și care nu cedează presiunilor, așa cum unii și-ar dori. Zilele trecute, prin eforturile actualului Guvern, a fost impusă cea mai bună măsură de guvernare din ultimii 10 ani – reducerea generală a TVA la 19%. Pentru PSD, acestea sunt lucrurile importante, nu bătăliile pentru putere de care alte partide și politicieni par că nu se mai satură", afirmă purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Gabriela Firea.

Citește și: Liviu Dragnea explică de ce PSD nu va vota pentru numirea lui Ungureanu la șefia SIE

PSD este un partid unit, care a făcut de fiecare dată față provocărilor, indiferent că s-a aflat la guvernare sau în opoziție. Din păcate, România are astăzi parte de o opoziție incapabilă să își îndeplinească rolul și al cărui singur scop pare să fie acela de a sabota lucrurile bune pentru români. Să nu ne facem iluzii, PNL a votat în final măsurile fiscale dorite de actuala guvernare pentru a nu se face de râs. În rest, PNL refuză dialogul pe proiectele importante.

Ce fac reprezentanții PNL este însă treaba lor. Ceea ce pot afirma cu tărie este că treaba PSD este în continuare să guverneze bine pentru români" a spus Gabriela Firea, purtător de cuvânt PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel