Gabriela Firea (PSD), apel către PNL: Să nu uităm că...

Purtătoarea de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, face un apel către PNL să trateze cu responsabilitate politica externă a României.

"Din păcate, în aceste zile am constat apariția multor poziții superficiale cu privire la relațiile externe ale României, doar din dorința de a fi atacat premierul României. Aceste poziții nu țin cont de interesele statului român, ba chiar le pot leza din motive politicianiste", declară Gabriela Firea.

Purtătoarea de cuvânt a PSD continuă: "Să nu uităm totuși că fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost de vreo patru ori în Azerbaidjan, iar atunci nu părea o problemă pentru nimeni. La fel cum nu a părut o problema pentru nimeni nici faptul că domnul Erdogan a fost primit în vizită oficială de către președintele Iohannis. Și nici nu este vreo problemă".

"Politicianismul și superficialitatea întunecă judecata unora"

"Probleme au de fapt cei care consideră că interesele mari ale României pot fi jucate prin atacuri de tip politicianist, total nedemne de oameni care pretind că sunt capabili să conducă această țară. România știe care sunt parteneriatele sale strategice și știe foarte clar care este drumul său, dar existența unor relații, mai ales economice, cu țări importante din alte zone decât cea Occidentală nu afectează aceste parteneriate. De altfel, majoritatea partenerilor noștri strategici au relații și cu alte zone. Dar, din păcate, politicianismul și superficialitatea întunecă judecata unora, iar acest lucru ar trebui să înceteze", a conchis Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel