Gabriela Firea, promisiune pentru elevi și părinți

Școli curate, dotate și sigure pentru copiii noștri! Aceasta este una din prioritățile mele! Până la sfârşitul anului toate şcolile din Bucureşti vor fi echipate cu sisteme de supraveghere video, în colaborare cu Poliţia Capitalei, a declarat  Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei.

Pentru mulți dintre noi, viitor înseamnă viitorul copiilor noștri. Iar viitorul copiilor noștri e legat de școală.

Şcolile din Bucureşti au nevoie de clădiri curate, amenajate şi echipate corespunzător, în care vor preda profesori competenţi.

Dacă voi ajunge primarul Bucureștiului, voi lansa programul "Siguranță în școli". Îmi propun ca, până la sfârşitul anului, toate şcolile din Bucureşti să fie echipate cu sisteme de supraveghere video, cuplate la unități de intervenție rapidă ale poliției locale.

[citeste si]

În colaborare cu Poliția Capitalei voi pune la punct acest sistem menit să protejeze școala de intruși și să-i apere pe elevi de violență, droguri și pornografie.

La acest capitol voi fi cât se poate de fermă, fiindcă aceste probleme de siguranță există și apasă greu pe calitatea educației. Părinții au nevoie să știe că toate aceste probleme vor înceta și că, în șase luni, copiii lor vor învăța în școli mai sigure.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel