Gabriela Firea, promisiune legată de sediul Primăriei Generale

„Cel tarziu in octombrie, Primăria Capitalei va reveni în vechiul sediu și nu va mai plăti chirie", a declarat luni primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea în urma primei vizite pe șantierul din Bd. Elisabeta.

Gabriela Firea a inspectat luni lucrările de consolidare si modernizare a vechiului sediu al Primăriei Municipiului București din Bd. Regina Elisabeta nr. 47.

În urma vizitei, noul edil șef a anunțat că până la finalul lunii august lucrarile vor fi finalizate iar in luna septembrie se va receptiona lucrarea, se va muta arhiva si se va mobila spatiul.

Primăria Generală va reveni în sediul său și va înceta astfel plata chiriei pentru imobilul în care funcționează în prezent.

[citeste si]

„Am fost la fața locului pentru a vedea în ce măsură se respectă termenul privind reabilitarea sediului Primăriei Generale din bd. Elisabeta. Acolo a fost deja o întârziere de circa un an de zile din cauza eliberării foarte greoaie a unor avize prevăzute în certificatul de urbanism. Din păcate, în tot acest timp, Primăria Generală a plătit o chirie exorbitantă în imobilul în care funcționează în prezent. Nu voi accepta sub nicio formă o altă întârziere", a declarat noul primar general.

Până în prezent, clădirea Primăriei din Bd. Regina Elisabeta a fost consolidată anti-seismic integral, conform ultimelor normative în vigoare, iar lucrările de modernizare și reabilitare a imobilului au fost executate în proporție de 85%. Termenul prevăzut în contract pentru finalizarea lucrărilor este de 31 august 2016.
Gabriela Firea a mai adăugat că va iniția discuții cu toate instituțiile responsabile pentru reducerea perioadei de eliberare a avizelor prevăzute de lege pentru emiterea autorizațiilor de construire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel