Gabriela Firea, promisiune fermă pentru bucureșteni

Un studiu recent arată ca Bucureştiul ocupă locul 5 într-un top mondial al orașelor cu cele mai mari probleme de trafic. Conform acestui studiu, la o călătorie zilnică de 30 de minute cu maşina prin oraş, în Bucureşti s-au înregistrat 103 ore de întârziere, cumulat într-un an.

În calitate de primar general, pe lista mea de priorități se va regăsi descongestionarea traficului prin managementul inteligent al semaforizării, îmbunătățirea drumurilor și aducerea transportului în comun la standarde europene, astfel încât să devină o alternativă viabilă la folosirea autoturismelor.

[citeste si]

Primul pas îl vom face intrând în programul global Waze Connected Citizens, care oferă autorităților informații în timp real cu privire la trafic, gropi, accidente, ambuteiaje, pe baza datelor colectate de la utilizatorii aplicației Waze, care pot fi folosite pentru optimizarea timpilor de așteptare la semafoare și pentru coordonarea mai eficientă a mijloacelor de transport în comun. (https://www.youtube.com/watch?v=pcb8IYvOXDc)

La începutul săptămânii viitoare voi discuta soluțiile noastre pentru aceste probleme împreună cu specialiști din domeniu și reprezentanți ai societății civile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel