Gabriela Firea, plan amplu în sprijinul studenților

Tinerii, resursa noastra de viitor, nu trebuie să fie ignorată niciun moment, susține Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală, precizând că, în cazul în care va câștiga scrutinul electoral din 5 iunie, va avea în echipă mulți consilieri din rândul acestora. De asemenea, Gabriela Firea are deja stabilite mai multe inițiative, cuprinse de altfel și în Programul său pentru București, beneficiarii fiind studenții.

"Ca Primar General, voi avea in echipa multi consilieri din randul tinerilor, dorinta mea este ca tinerii bucuresteni sa fie ascultati, indrumati si respectati. Propun ca studentii sa beneficieze de subventii pentru chirie si pentru tratamentele stomatologice, dar sa fie si ajutati pentru gasirea unui loc de munca conform pregatirii lor!", susține Gabriela Firea, într-un comunicat de presă. 

Gabriela Firea, împreună cu președintele Comisiei pentru Educație din Senat, Ecaterina Andronescu, senatorul Gabriel Mutu, candidatul Alianței PSD+UNPR la Primăria sectorului 6 și Gabriel Petrea, președintele TSD, s-a întâlnit miercuri cu 400 de studenți bucureșteni, din toate universitățile din Capitală.

"Mi-am reamintit, alaturi de ei, de perioada studentiei mele din anii 90. Au fost ani frumosi si plini de emotii, cum sunt anii tineretii, am facut facultatea, in acelasi timp am inceput sa lucrez in presa, m-am casatorit si l-am nascut pe Tudor, primul meu copil.

[citeste si]

De studenti ma voi simti mereu extrem de apropiata, am avut si am si acum, in echipa, multi tineri.

Cred cu tarie in ideile si in curajul lor, imi amintesc de mine", precizează candidatul PSD la Primăria Capitalei, care subliniază și ce inițiative are deja stabilite pentru tineri.

"Programul meu de guvernare locala cuprinde o serie de initiative pentru tineri, resursa noastra de viitor, care nu trebuie sa fie ignorata niciun moment:

In Programul meu pentru Bucuresti am prevazut o subventie care sa fie acordata studentilor care nu au mai prins loc in camin si care trebuie sa plateasca chirie.

Si pentru problemele intampinate de studenti in privinta sistemului de sanatate, am o propunere care sa le vina in ajutor: gratuitate la serviciile stomatologice.

Nu am uitat nici de studentii cu probleme financiare care raman fara bani de carti, cursuri, sau alte taxe. Am propus infiintarea, la Primaria Generala, a unui Departament special care sa ofere sprijin studentilor in aceasta problema.

Prin Departamentul de atragere a investitorilor, pe care intentionez sa il infiintez la Primarie, vom crea locuri de munca, de care sa beneficieze, in principal, studentii.

Este lucru stiut ca studentii ajung, in situatii limita, sa lucreze in locuri sub pregatirea lor, insa vreau sa gasim impreuna solutii pentru ca studentii sa poata lucra in locuri conform studiilor pe care le urmeaza.

In final, le-am transmis studentilor dorinta mea ca Bucurestiul sa ofere, in viitorul foarte apropiat, posibilitati de recreere, caci doresc ca, in perioada mandatului meu de Primar General, Bucurestiul sa devina capitala concertelor si a evenimentelor culturale internationale.

In acest sens, este prioritara pentru mine construirea unei sali polivente de concerte, conferinte si competitii sportive", conchide Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel