Gabriela Firea o susține pe Olguța Vasilescu

Preşedintele interimar al PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi că nu s-a pus nicio secundă problema ca Lia Olguţa Vasilescu să nu fie susţinută de social-democraţi în cursa pentru Primăria Craiovei.

'Nu s-a pus nicio secundă problema în Biroul Permanent Naţional sau în discuţii informale ca doamna primar Lia Olguţa Vasilescu să nu fie susţinută de PSD. Este o onoare pentru noi să fie candidatul nostru pentru Craiova. Am văzut declaraţiile domniei sale de aseară. M-au întristat, dar aşa este şi în politică, şi în viaţă. Când suntem la greu se trezesc câţiva colegi care să ne facă acel moment şi mai greu decât este. Eu, personal, îmi cer scuze, în numele colegilor, pentru faptul că doamna Vasilescu a putut să înţeleagă din anumite declaraţii de presă că cineva din PSD se gândeşte la un alt candidat. Sub nicio formă. Ne mândrim cu ea şi sunt convinsă că toţi oamenii din Craiova o iubesc şi mai mult acum când au văzut încă o dată că este un om puternic, un om care a făcut foarte multe pentru Craiova şi va face cu siguranţă în continuare', a afirmat Gabriela Firea, la Palatul Parlamentului.

Întrebată dacă Olguţa Vasilescu respectă criteriile de integritate stabilite de PSD, Firea a arătat că toate candidaturile vor trebui validate de Comisia de integritate a partidului constituită la nivel naţional şi a adăugat că rezultatele acestor evaluări vor fi făcute cunoscute de către membrii acestui for la momentul respectiv. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel