Gabriela Firea o acuză de spionaj pe Camen Dan: Mi-a spus să am grijă

Gabriela Firea a declarat la România Tv că a fost atenționată încă de anul trecut de ministrul Carmen Dan să aibă grijă ce vorbește pe WhatsApp.

Gabriela Firea a dezăvăluit în această seară, la România Tv, că ministrul Carmen Dan ar fi spionat-o. Mai mult, primarul Capitalei susține că a fost avertizată de anul trecut cu privire la conversațiile pe care le are pe WhatsApp.

Are mesaje probabil de la serviciul intern de informații al MAI

"I-am spus 'Dumneavoastră mi-ați spus acum un an să am grijă ce transmit pe WhatsApp pentru că dumneavoastră aveți la dispoziție mesajele de pe WhatsApp ale unui senator din București și să fiu și eu precaută și atentă'. Dacă la acest nivel noi... noi care ne luptăm cu statul paralel, dar statul paralel e pe lângă noi. (...) De vreme ce știa ce voi spune eu deși eu nu am prevenit pe nimeni și venise prtegătită cu niște convorbiri private pe WhatsApp între prefect și un secretar de stat, pot să bănuiesc (n.r. că e spionată). (...) Are mesaje probabil de la serviciul intern de informații al MAI dintre un senator și alte persoane, vă dați seama", a declarat Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel