Gabriela Firea: Nu se pune problema împăcării cu Traian Băsescu

Senatorul PSD, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, după prima întâlnire cu mediatoarea desemnată în dosarul în care Traian Băsescu este acuzat de ameninţare, că a fost o întâlnire în care a primit detalii despre ceea ce înseamnă procedura de mediere, arătând că nu se poate vorbi despre o "împăcare" în acest moment.

"A fost o oră în care m-am informat în ce constă procedura de mediere. (...) Nu am luat nici o decizie. Nu se poate pune problema impcării. Nu e vorba de iertare sau împăcare, ci despre nişte principii pe care trebuie toţi să le respectăm", a declarat senatorul Gabriela Firea, după întâlnirea cu mediatorul.

Traian Băsescu a fost cel care a anunţat, în luna septembrie, că va apela la un mediator în conflictul său cu senatorul PSD, Gabriela Firea.

[citeste si]

"Va promit ca imi voi trimite maine avocatul nu la procuror, ci sa vina la domnul presedinte (al Consiliului de Mediere - n.r.) sa stabilim un mediator si sa-i fac propunere doamnei Firea sa mediem cu un mediator aceasta disputa", declara Băsescu, la o gală a Consiliului de Mediere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel