Gabriela Firea nu renunță la prima măsură după alegeri. Vreau rezultate

In ciuda declaratiilor politice care combat proiectul meu pentru ca transportul public sa devina o alternativa viabila la calatoria cu autoturismul personal - ca o prima solutie la traficul sufocant, voi demonstra ca ce propun este corect si in interesul tuturor bucurestenilor. Am afirmat si intaresc faptul ca voi aplica aceste masuri intr-un timp rezonabil.

Pasii sunt urmatorii:

- banda proprie pentru autobuzele RATB, taxi si salvari/pompieri, completarea flotei regiei cu inca minimum 300 autobuze

- cele care acum exista dar nu au piese

[citeste si]

- continuarea procesului de transformare a regiei in societate comerciala a municipalitatii pentru a putea atrage fonduri europene necesare modernizarii, curatenie in autobuze, siguranta calatorilor, aer conditionat vara, gratuitate, pentru inceput, inainte si dupa varfurile orare de trafic.

Angajatii RATB nu au de ce sa se ingrijoreze. Eu vreau sa creez locuri de munca, nu sa contribui la cresterea somajului. Toate aceste masuri inseamna o buna guvernare locala. Cei care sunt impotriva fac politica, nu administratie. Eu vreau rezultate pentru bucuresteni si, la fel ca in campanie, nu voi polemiza cu nimeni, voi fi doar in dialog cu locuitorii Capitalei. Va multumesc pentru incredere!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel