Gabriela Firea: Nicușor Dan, moment ”JENANT” în Primărie: ”Este NEPLĂCUT AȘA CEVA”

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a confirmat un moment ciudat al cărui protagonist a fost Nicușor Dan. 

”Vreau să întreb dl Nicușor Dan - pe care l-am tot văzut că dă târcoală clădirii Primăriei Generale, mai bine, vrea să facă lucruri în fața sediului Primăriei sau chiar în Primărie, în fața sălii de Consiliu- a fost găsit mâncând în Primărie, așa cum am înțeles de la colegii mei jurnaliști - el nu mai lucrează în Primărie că a plecat puțin la Parlament?” a fost întrebarea jurnalistei Alessandra Stoicescu. 

Nicușor Dan a dat buzna în camera în care consilierii PSD - ALDE își desfășoară activitatea și a mâncat de pe masa acestora. 

Gabriela Firea a răspuns, la Antena 3: ”Ar fi bine dacă ar vrea să facă lucruri în Primăria Generală. Vrea doar să folosească holurile Primăriei pe post de sediu de partid și chiar este neplăcut așa ceva, este totuși sediul municipalității. Fiecare grup politic are o încăpere, un birou în care-și desfășoară activitatea, iar intrarea în sala de consiliu sau în biroul primarului general nu pot fi alocate pentru conferințe de presă personale, ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută, când dl fost consilier general, în calitate de deputat, a venit să țină o conferință de presă în spațiul din fața ușii Consiliului  General, s-a transmis pe Facebook, și-a salutat fanii, după care am auzit și eu și sunt martore doamnele asistente ale consilierilor de la grupul PSD-ALDE că a intrat pur și simplu în încăperea lor și a început să mănânce de pe masă. Este jenant, este jenant! A venit în încăperea unde activează de obicei PSD - ALDE, unde-și au lucrurile personale consilierii PSD - ALDE, aveau câte ceva de mâncare înainte de ședință. Să-i fie de bine!”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel