Gabriela Firea, mesaje de susținere de la liderii europeni

Sergei Stanishev, membru al Grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor si Democraților din Parlamentul European afirmă că senatorul PSD,   Gabriela Firea, luptă pentru familiile din București și crede în destinul european al Capitalei României!

Acum este momentul ca orașele din sud-estul Europei, ca Bucureștiul și Sofia, să își sporească puterea și influența. Sunt foarte multe oportunități de atragere de noi investitori, de îmbunătățire a infrastructurii cu ajutorul fondurilor europene și de aducere a mai multor turiști! Dar, pentru a face asta, Bucureștiul are nevoie de un primar puternic și ambițios, ca Gabriela Firea.
Gabriela Firea luptă pentru familiile din București și crede în destinul european al Capitalei voastre ! Eu cred în ea și vă îndemn să votați pentru ea pe 5 iunie!

[citeste si]

Și Silvia Costa, liderul Comisiei de Cultură din Parlamentul European a ținut să transmită un mesaj de susținere pentru Gabriela Firea, candidata Alianței PSD+UNPR la Primăria Capitalei

Să faci față provocărilor din zilele noastre înseamnă să ai curaj, determinare, o clară viziune europeană și, mai presus de orice, o aplecare intensă pentru dialogul cultural, intercultural și interreligios.
Gabriela Firea a demonstrat, în tot timpul de când este politician, că are aceste calități.

Este o femeie devotată culturii și proiectelor culturale, ceea ce demonstrează că a înțeles pe deplin valoarea și rolul lor în actualitatea zilelor noastre, care se dovedesc a fi din ce în ce mai complexe.

Pentru aceste motive susțin candidatura Gabrielei Firea, și sper să aducă toate aceste valori și în București . Astfel, Capitala României, condusă de o femeie ca Gabriela Firea, va deveni Europeană din ce în ce mai mult, se va deschide către dialog și către schimburi culturale cu celelalte mari capitale europene.

Ca femeie, ca membru al Parlamentul European, ca lider al Comisie de Cultură, și aparținând familiei Social Democraților, sper ca Firea să câștige cursa pentru Primaria Bucureștiului! Sunt alături de ea, și îi urez succes!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel