Gabriela Firea, mesaj transmis după miezul nopții

Gabriela Firea, câștigătoare a scrutinului electoral din 5 iunie pentru Primăria Capitalei, a transmis duminică noapte un mesaj în care își exprimă recunoștința pentru cei care a votat-o, precizând, totodată, că în zilele imediat următoare va începe să acționeze pentru rezolvarea problemelor prioritare cu care se confruntă Bucureștiul.

"Sunt recunoscătoare pentru votul pe care l-am primit astăzi. Nu ne lăudăm cu reuşită ci trecem direct la treabă. În continuare vreau un Bucureşti în care străzile sunt curate, în care există un medic în fiecare cabinet şcolar, în care deciziile primăriei sunt luate în mod transparent, iar cetăţenii sunt consultaţi asupra problemelor importante. Voi fi un primar care se luptă pentru oameni. Zilele următoare vom prioritiza problemele pe care le are capitala şi vom începe să acţionăm.

Le mulţumesc tuturor celor care au crezut în acest proiect, vă mulţumesc vouă pentru suţinere. Colectez în continuare mesajele voastre şi vă invit să îmi scrieţi. Vom avea o capitală de care să ne mândrim!", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

În plus, noul Primar General al Municipiului București transmite felicitări "tuturor candidaților, precum și colegilor săi din București și din România. 

Alegerile locale 2016 au produs o altă mare bucurie în familia Gabrielei Firea. Potrivit România TV, Florentin Pandele, soţul Grabrielei Firea, a obţinut, din postura de independent, un nou mandat la primăria Voluntari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel