Gabriela Firea, mesaj special: Prin câte am trecut împreună!

Firea
Firea

Gabriela Firea a transmis un mesaj de suflet pentru buna sa prietenă, Ligia Enache, care își sărbătorește ziua de naștere.

”Daca ieri a fost ziua sorei mele mari, Nela, azi o sarbatoresc pe "sora" din Bucuresti, Ligia! O sora de care nu ma leaga sangele de familie, ci sangele prieteniei sincere. De 25 de ani! Si prin cate am trecut! Si la TVR, unde ne-am cunoscut, si la Antena, si la Senat, si acum la Primarie! Tot promitem sa scriem o carte!. Iar personal, prin cate, iarasi spun, am trecut impreuna. De multe ori, de la agonie, la bucurie! O viata plina, de multe ori grea dar frumoasa pentru ca, asa cum spune Ligia, plictiseala si rutina ne omoara spiritul si tineretea sufletului!

La multi si sanatosi ani, Ligia! Sa fii in continuare copilul zodiacului pentru ca eu, rac, sunt aici, ca mama a zodiacului!???? Sa-ti vezi fetita, finuta mea Daria, crescuta mare si sa ne plimbam impreuna nepoteii prin parc. Si sa le povestim! Ca avem ce povesti!

"A scoate prietenia adevarata din viata este ca si cum ai scoate soarele din lume!", spunea Cicero, preferatul tau! Sa dea Dumnezeu sa ajungem si la al 50-lea an de prietenie! Tu rock, eu blues, tu nocturna, eu matinala, tu vesela, eu... ganditoare”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel