Gabriela Firea, mesaj pentru Nicușor Dan: Se va gândi la mine în acești 4 ani

Foto: Crișan Andreescu
Foto: Crișan Andreescu

Gabriela Firea i-a transmis un mesaj lui Nicușor Dan după ce acesta a lansat mai multe acuzații la adresa ei.

"Va simți și noul primar aceleași lucruri. Va dori să facă lucruri și nu va putea în ritmul în care își dorește pentru că legea achizițiilor publice permite depunerea unor contestații inclusiv a unor părți care nu sunt parte a acelei entități transparente.

Domnul Dan a fost în campanie electorală, va vedea acum toate actele și va vedea că tot ceea ce a spus în campanie au fost doar acuzații nefondate. Va vedea și dumnealui că atunci când cineva îl va acuza că a favorizat o anumită companie, se va simți la fel ca mine, foarte nedreptățit pentru că primarul general nu face decât să învestească cu formulă administrativă un document întocmit de specialiști, practic nu el decide cui să i se acorde numărul 1 într-o licitație.

Este ușor să faci acuzații, în special în campanie electorală. Când va fi pus dumnealui în situația mea, își va măsura mult mai bine cuvintele. Sunt convinsă că chiar dacă nu va recunoaște public, de foarte multe ori se va gândi la mine în acești 4 ani.", a declarat Gabriela Firea în direct la Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel