Gabriela Firea: Mascā la ora de sport pentru copii? Cum fac unii politicieni, ajunși la putere fārā competențe, tot felul de declarații stupide

Senatorul Gabriela Firea susține că masca de protecție nu trebuie să fie purtată de copii în timpul orelor de sport.

„Mascā la ora de sport pentru copii?? Cum fac unii politicieni ajunși la putere fārā competențe, tot felul de declarații stupide. Una dintre acestea este cea a secretarului de stat, Andreea Moldovan, privind obligativitatea purtării măștii de cātre copii, la orele de sport. Și vād cā insistā pe idee! (…) O invităm pe doamna secretar de stat Moldovan să facă o oră de sport cu masca pe față și abia după aceea să vină să ne explice cum și de ce trebuie să facă sport copiii, cu masca pe figură”, a scris Gabriela Firea, miercuri, pe Facebook.

Senatorul PSD vorbește despre OMS care nu recomandă purtarea măștii în timpul activităților sportive.

„Înainte de a face astfel de recomandări, cei de la Ministerul Sănătății ar trebui să se informeze în primul rând de la Organizația Mondială a Sănătății și nu din unele “studii” la care fac referire fără a indica sursele. Sau din capul lor! OMS nu recomandă masca în activitățile sportive! Dimpotrivă, consideră că masca este contraindicată în timpul acestor activități, întrucât se umezește rapid și devine un receptor de viruși și bacterii ce pot genera alte boli infecțioase”, a precizat Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel