Gabriela Firea: Liberalii să înceteze să mai amestece Justiția în jocul politic

"Tonul și sensul declarațiilor făcute de liderii PNL, și chiar de președintele Iohannis, suprapun în mod incorect planul justiției cu cel politic", afirmă senatorul Gabriela Firea.

"Această abordare trebuie să înceteze. Ea nu este corectă și nu este în interesul României. PNL trebuie să înțeleagă, fie și în ultimul ceas, că impotența lor politică nu poate fi suplinită cu instrumente ce nu au legătură cu viața politică", precizează purtătorul de cuvânt al PSD.

"Cele două planuri trebuie separate. În plus, domnul Orban a declarat că, dacă Victor Ponta este trimis în judecată, va fi suspendat de Președinte. Nimic mai fals! Decizia CCR se referă clar și la acest aspect - doar Camera Deputaților, din care face parte Victor Ponta, poate decide suspendarea, nu altcineva!

Citește și: Gabriela Firea: Isteria PNL a depășit granițele unui comportament normal pe scena politică

Îl invit pe domnul Orban să consulte cazul Fenechiu, când Traian Băsescu nu a putut trece peste Camera Deputaților. Modul în care liberalii se comportă în aceste zile este unul deplorabil, care confirmă faptul că PNL nu are niciun plan și nicio viziune pentru România, altul decât apelul la criză politică, pe care Alina Gorghiu și colegii săi îl fac repetat, de câteva zile", mai afirmă senatorul Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel