Gabriela Firea, la Antena3: Mercedes Benz a depus ofertă pentru autobuzele hibrid!

Firea
Firea

În curând, bucureştenii ar putea vedea pe străzile oraşului încă 130 de autobuze noi, de această dată cu tehnologie hibrid. Asta pentru că primarul general Gabriela Firea a declarat, în direct la Antena3, că cei de la Mercedes Benz au depus o ofertă în cadrul licitaţiei care vizează achiziţia acestor autobuze de către municipalitate. 

"Chiar azi s-a depus o oferta - spun eu, semnificativa - din partea companiei Mercedes Benz pentru cele 130 de autobuze hibrid. Aceasta oferta, fireste, va fi analizata si intr-o perioada foarte scurta de timp - legala, bineinteles - se va anunta daca ea corespunde criteriilor de licitare. S-au interesat zece mari companii de aceasta licitatie, dar a depus oferta doar Mercedes Benz pentru autobuzele hibrid", a precizat primarul general, pentru Antena 3. 

Colaborare între ministere şi primăria Capitalei 

Dacă până de curând, primarul Gabriela Firea şi reprezentanţii ministerelor erau la cuţite, acum par să o dea la pace. Gabriela Firea a anunţat că, după o discuţie cu ministrul transporturilor, a primit asigurări de finalizare a proiectelor nu doar în legătură cu magistrala cinci a metroului bucureştean, ci şi în legătură cu centura capitalei. 

"Ce se vorbeste in presa cu acel miliard de euro nu este adevarat. Noi anul trecut am primit de la Ministerul de Finante 600 de milioane. Deci, aproape o jumatate din cat se vehiculeaza. (...) Si am inteles ca exista deschidere - ca si pentru restul tarii, fireste - si Capitala sa intre in aceste proiecte guvernamentale, atat in Fondul de investitii si dezvoltare, cu macar doua proiecte (...), de asemenea, sa se accelereze lucrarile in ceea ce priveste Centura ocolitoare a Capitalei, lucrarile la metrou, precum si alte proiecte de investitii", a explicat Gabriela Firea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel