GABRIELA FIREA-KLAUS IOHANNIS, scandal copii. Alina Gorghiu, PNL, atac dur: Firea și Ponta reacționează cu aroganță

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, condamnă, în cadrul unui comunicat de presă, modul în care a reacționat Victor Ponta, candidatul PSD la Președinție, precum și purtătorul de cuvânt al campaniei sale, Gabriela Firea, față de comentariile generate de declarația senatorului PSD la adresa lui Klaus Iohannis.

"Reacția Gabrielei Firea, la valul de comentarii negative, la adresa afirmațiilor sale discriminatorii, dovedește că nu-și retrage niciuna dintre declarațiile, făcute anterior, și că jignește jurnaliștii și oamenii din spațiul public, care și-au permis să o sancționeze", susține Alina Gorghiu, potrivit realitatea.net.

"Aceeași atitudine o adoptă și candidatul la Președinție Victor Ponta care, deși susține că nu este de acord ca alt contracandidat să fie atacat în campanie pe tema familiei, nici măcar nu îi adresează o mustrare publică purtătorului de cuvânt al campaniei sale. Dimpotrivă, la fel ca și Gabriela Firea, Victor Ponta reacționează cu aroganță și încearcă să dea vina pe reprezentanții presei. Îi întreb pe Gabriela Firea și Victor Ponta, pe cine acuză de rea intenție când se plâng că afirmațiile referitoare la familiile fără copii au fost interpretate în mod eronat? Pe jurnaliștii, editorialiștii, realizatorii de televiziune, analiștii și toate persoanele publice care nu au făcut decât să redea declarațiile Gabrielei Firea și au îndrăznit să le incrimineze?", declară Alina Gorghiu.

Ce solicită PNL 

Purtătorul de cuvânt al PNL este de părere că ultima afirmație a senatorului PSD, potrivit căreia se referea doar la cei care, neavând copii, "doresc a fi repere, modele", dovedește cât este de departe de valorile umane afirmația sa. 

Totodată, Alina Gorghiu semnalează că "este extrem de îngrijorător faptul" că nici Victor Ponta, nici senatorul PSD nu înțeleg care sunt "rațiunile care au generat oprobiul public" și o sfătuiește pe Gabriela Firea să facă un pas înapoi, respectiv să se retragă din funcția de purtător de cuvânt al campaniei electorale a candidatului PSD, eventual chiar să ia o pauză mai lungă din spațiul public și să reflecteze la gravitatea afirmațiilor făcute.

În plus, Alina Gorghiu solicită și din partea lui Victor Ponta "o reacție tranșantă nu doar în privința folosirii familiei ca temă de campanie, ci și a declarațiilor Gabrielei Firea despre toți oamenii care, din diferite motive, nu au copii". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel