Gabriela Firea: Jenant cum încearcă cei din PNL să critice orice lucru

Gabriela Firea, purtătoare de cuvânt a PSD, a transmis un mesaj, sâmbătă, în ziua în care a fost inaugurat tronsonul de autostradă Nădlac-Arad.

"Inaugurarea tronsonului de autostradă Nădlac-Arad și deschiderea punctului de frontieră Nădlac II – Csanadpalota reprezintă un moment simbolic pentru noi, ca țară. Practic, este pentru prima dată când România este legată prin autostradă de restul Europei!", a declarat Gabriel Firea.

Purtătoarea de cuvânt a PSD a adăugat că "Guvernul Ponta a reușit să ducă la bun sfârșit acest proiect și își asumă ca, în perioada următoare, să depună toate eforturile necesare pentru a se asigura că A1 va lega Bucureștiul de Europa. Asta înseamnă că prioritatea zero a actualei guvernări rămâne tronsonul Sibiu-Pitești".

Victor Ponta, la inaugurarea autostrăzii Nădlac-Pecica-Arad. De ce are o emoție specială. Ce a aflat

"Inaugurarea de astăzi vine după ce, ieri, acest guvern a semnat Decizia de Aprobare a Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, prin care Comisia Europeană ne pune la dispoziție 9,5 miliarde de euro. România este pe drumul cel bun în ceea ce ține de construcția de autostrăzi pentru marile proiecte de care țara noastră are atât de mare nevoie. Tocmai de aceea, mi se pare cel puțin jenant cum încearcă cei din noul PNL – cei din cauza cărora lucrările la tronsonul Nădlac-Arad au fost blocate, iar finanțarea europeană sistată la acea dată – să critice orice lucru bun care se întâmplă pentru români și România. Noi am remediat toate problemele lăsate în urma lor de cei care formează acum noul PNL și noi vom fi cei care, prin muncă și profesionalism, vom finaliza marile proiecte de infrastructură rutieră ale României", a conchis social-democrata.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel