REFERENDUM București. Firea, invitație de ultimă oră pentru Dragnea

Gabriela Firea și Liviu Dragnea. foto: facebook / @gabifirea
Gabriela Firea și Liviu Dragnea. foto: facebook / @gabifirea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, îi face o invitație de ultimă oră liderului PSD, Liviu Dragnea.

Înainte de întâlnirea cu ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici pentru a discuta împărțirea bugetului pe 2019, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că îl invită pe Liviu Dragnea să organizeze un referendum pentru modificarea Constituției și un alt referendum pentru bucureșteni, pentru a decide aceștia cum trebuie să le fie cheltuiți banii.

"Noi nu am venit acum să cerem ceva ce nu se cuvinte. Noi nu cerșim la Guvern. Aceste dezbateri la infinit, USP - cotele din impozit pe venit sunt chiar absurde, sunt banii bucureștenilor, sume colectate pe teritoriul Municipiului București, prin munca bucureștenilor. Acești bani trebuie să fie cheltuiți în spiritul nevoilor bucureștenilor. Noi nu venim în genunchi să cerșim de la Guvern să ne dea ceva în plus. Dimpotrivă, vrea să ne ia.

Sunt banii bucureștenilor. Nu sunt banii domnului Dragnea, îmi pare foarte rău pentru domnia sa. El nu este regele României și patronul bugetului țării. Îmi pare rău, știu că este dezamăgit. I-am explicat ieri domnului Dragnea că nu poți să tai de la serviciile publice, pretinzând că le e mai bine bucureștenilor, ducând acești bani la primăriile de sector, care nu au competențele legale. Poate vrea să facă modificări legislative, dar acestea sunt de lungă durată și nu cred că domnia sa va mai prinde în funcțiile pe care le are acele modificări dramatice. În primul rând, ar trebui să modifice Constituția. Îl invit să facă un referendum, așa cum prevede legea, să modifice Constituția și îl invit să declanșăm un referendum în București să decidă bucureștenii cum trebuie să fie cheltuiți banii. Vă asigură că va avea foarte mari surprize"', a declarat Gabriela Firea.

Vezi și: Firea: Nu pot să cred că Teodorovici a spus asta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel