Gabriela Firea, invitată în Spania. Va semna un memorandum cu primarul Madridului

Irina Constantin / 02 noi 2018 / 13:03 Salveaza PDF Comentarii
Gabriela Firea
Descriere foto: Gabriela Firea

Gabriela Firea, Primar General al Municipiului București, însoțită de specialiști din primărie, pleacă, luni, 5 noiembrie, în Spania. 

Vizita oficială este la invitația omoloagei sale din Madrid, Manuela Carmena Castrillo.

”Primarul Capitalei si Primarul orasului Madrid vor semna un Memorandum de cooperare intre cele doua orase in domeniile: dezvoltare durabila, infrastructura, educatie, cultura si turism.” anunță Primăria Capitalei. 

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat: ”Un oras cu aproape 4 milioane de locuitori, asa cum este Madridul, care a reusit in doar cativa ani sa rezolve, printr-o strategie clara, problemele de trafic si sa implementeze cu succes proiecte de tip smart city, reprezinta un model administrativ pentru capitala Romaniei. Imi doresc sa punem bazele unei colaborari pe termen lung, beneficiind de expertiza specialistilor madrileni, nu numai in ceea ce priveste problema traficului, ci si in alte domenii precum educatie, urbanism sau cultura”.

În continuare, primăria mai anunță că ”Gabriela Firea va avea, de asemenea, o serie de intrevederi cu experti din cadrul Primariei orasului Madrid pe probleme de smart city si infrastructura, precum si cu reprezentantii unor companii de urbanism cu care va aborda subiecte precum planificarea urbana – modele de guvernanta urbana. In cadrul aceleiasi vizite, Primarul General va participa si la deschiderea Forumului Mondial privind violenta urbana si educatia pentru convietuire si pace si se va intalni cu presedintele Comunitatii Madrid, Ángel Garrido.”


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23