Gabriela Firea, în Japonia. Întâlniri la nivel înalt

Rodica Mitu / 21 oct 2018 / 18:48 Salveaza PDF Comentarii
Gabriela Firea
Descriere foto: Gabriela Firea

Gabriela Firea, însoțită de o delegație din cadrul Primăriei Municipiului București, va efectua, în perioada 22- 27 octombrie, o vizită oficială în Tokyo.

În această perioadă, primarul Capitalei va avea întrevederi cu înalți oficiali japonezi, împreună cu care va aborda teme precum managementul traficului, smart-city, planificare urbană, reducerea riscului seismic, modernizarea sistemului de alimentare cu energie termică, dezvoltarea programului "Energie Verde pentru spitale", dar și proiecte comune în domeniul educației.

Astfel, Gabriela Firea se va întâlni cu dna. Yuriko Koike, Guvernatorul Metropolei Tokyo, cu Yoshihiko Isozaki, Ministrul de stat pentru economie, cu Nobumitsu Hayashi, Viceguvernatorul Băncii Japoneze pentru Cooperare Internațională, cu Masafumi Nakada, manager senior, Banca Comercială Nippon Export and Investment Insurance, dar și cu Yoji Maruyama, Ministrul adjunct pentru învățământ elementar și secundar, Ministerului Educației, Culturii, Sportului și Tehnologiei.

Tot în această perioada, edilul va avea o întrevedere și cu reprezentanții companiei japoneze Itochu Corporation, cu care Municipalitatea a semnat la sfârșitul anului trecut un memorandum în vederea modernizării sistemului centralizat de alimentare cu energie termică din București. Investiția urmează a fi asigurată dintr-un împrumut acordat de Guvernul Japonez, prin Banca Japoneză pentru Cooperare Internațională în condiții financiare avantajoase.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26