Gabriela Firea, imagini ÎN PREMIERĂ cu pasajul Doamna Ghica

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a postat pe pagina sa de socializare mai multe fotografii în premieră cu pasajul de la Doamna Ghica. 

"Aşa va arăta Pasajul Doamna Ghica! Imagini în premieră! Lucrăm intens pentru a fi gata în această toamnă. Astfel, se va rezolva problema traficului din aceasta zonă foarte aglomerată - Colentina/Obor.

Pana acum, au fost realizate lucrări de relocare a utilităților si au fost efectuate lucrări de instalații pentru a putea devia traficul.

De asemenea, a fost realizat zidul de sprijin adiacent zonei trotuarului și au fost demarate lucrările de sapătura și execuția zidului de sprijin la una dintre rampe.

Este planificată branșarea la rețeaua existentă de termoficare și devierea circulației pe breteaua nouă pentru a putea fi demarate forajele pentru coloanele forate, aferente fundațiilor de la pila 1 si culeea 1.

Lucrările sunt realizate de colegii noştri de la Trustul de clădiri metropolitane.

Am depus toate eforturile pentru a depăși constrângerile generate de Starea de Urgență și pentru a continua execuția lucrărilor în condiții sigure pentru angajații noștri.

Activitatea pe șantiere se desfășoară în parametri optimi și respectă toate măsurile de siguranță pentru angajați cât și normele igienice și sanitare impuse în această perioadă, în vederea protecției și prevenției răspândirii Covid 19.", a scris Gabriela Firea pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel