Gabriela Firea îl dorește pe Nicușor Dan viceprimar la Capitală

Gabriela Firea 1
Gabriela Firea 1

Gabriela Firea a afirmat, luni, că și-ar dori, în cazul în care ar câștiga alegerile la Primăria Capitalei, un viceprimar ca Nicușor Dan, a cărui activitate o urmărește de mult timp.

"Mi-aș dori un viceprimar ca Nicușor Dan. (...) Eu i-am urmărit activitatea lui Nicușor Dan cu mult înainte de a ști că eu voi intra în această competiție. Este și normal ca după ce trăiești atâția ani într-o capitală să vrei mai mult și cred că este de apreciat faptul că este un neobosit al semnalării aspectelor neplăcute din București.

Nu are forța echipei PNL sau PSD, pentru că partidul domniei sale provine dintr-un ONG, dintr-o fundație și este la început. Din punctul meu de vedere, analizând toată această conjunctură, stă bine în sondaje, eu îi citesc proiectele, urmăresc cu atenție și, dacă va intra în Consiliul General, eu sunt prima care voi întinde mâna și care voi spune că proiectele sale nu trebuie să fie abandonate și aș vrea să lucrăm împreună. E o declarație sinceră", a declarat Firea la Adevărul Live.

Firea  a dezmințit că Nicușor Dan ar avea vreo înțelegere cu PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel