Gabriela Firea e deranjată că nu e anunțată candidatul PSD la Primăria Capitalei. Ce va face dacă va fi anunțat un alt candidat

INQUAM Photos
INQUAM Photos

Gabriela Firea a vorbit despre candidatura din partea PSD la Primăria Capitalei.

Gabriela Firea a participat, marți seară, la emisiunea moderată la Anca Alexandrescu la Realitatea Plus, unde a vorbit despre anunțarea candidatului PSD pentru Primări Capitalei.

Întrebată dacă va candida pentru un nou mandat, Gabriela Firea a spus că „acest echivoc care planează nu cred că îi ajută pe cetățeni“.

„Dar sper că va trece repede această perioadă și că bucureștenii vor afla rapid cine e candidatul PSD“, a continuat aceasta.

Firea se consideră pregătită pentru a candida

„Dacă sunt pregătită să candidez, înseamnă ca mi-am făcut o analiză serioasă și că sunt un candidat valabil prin energia mea, prin pregătirea mea, cunosc foarte bine problemele administrative ale Bucureștiului. Înseamnă că în aceste sondaje despre care se tot vorbește nu stau rău. Sunt un om corect, provin din presă, știu cum se iau deciziile politice: nu se iau pe sofisme, ci se iau pe bază de argumente.

Sunt o persoană muncitoare, energică, loială, am tenacitate. Dar politica este un sport de echipă și nu merg pe ideea că dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau. Ce înseamnă să mă vrea? Să ieșim public împreună într-o conferință de presă cu președintele partidului, președintele organizației București, candidatul la primăria București și candidații la cele 6 sectoare, să spunem care sunt proiectele noastre, să convingem cetățenii“, a precizat Gabriela Firea.

Gabriela Firea a mai spus că „au fost politicieni care s-au bucurat de momentul greu prin care am trecut“.

„În mandatul meu au fost zeci de licitații, toate au fost mai mult decât verificate, au fost licitații internaționale, au trecut 3 ani și jumătate de când am plecat și cred că dacă ar fi fost cea mai mică neregulă, afla toată țara, cu siguranță ar fi avut "grijă", dacă nu colegii, măcar adversarii politici.

Am simțit că au fost anumiți politicieni care s-au bucurat de momentul greu prin care am trecut. Nu au relizat că dacă mie mi se întâmplă așa, și lor li se poate întâmpla să fie îndepărtați pe nedrept din funcție. Este păcat pentru democrația noastră, ar trebui să fie o luptă de idei, nu de execuții.“, a spus ea.

În privința alegerilor din 2020, Gabriela Firea consideră că „au fost pierdute din start, pentru că am fost o echipă si era normal să mergem așa, prin faptul că cel mai mare bazin electoral al nostru, din Sectorul 3, a mers în altă parte“, a spus aceasta.

În final, Gabriela Firea a precizat că „dacă nu sunt eu candidatul, îl voi susține până la capăt“ (n.r. candidatul PSD la Primăria Capitalei. Ea a evitat însă o întrebare privitoare la susținerea din partea conducerii PSD pentru a fi candidat în alegerile locale pentru Primăria Generală a Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel