Gabriela Firea, după decizia CCR. "Mă surprinde unanimitatea, nu și verdictul"

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Senatoarea PSD Gabriela Firea a vorbit, joi seară, despre decizia CCR în cazul imunității președintelui. 

"Nu m-a surprins verdictul în sine, ci unanimitatea, pentru că, din păcate pentru democrația noastră destul de fragilă, ne-am obișnuit ca tot ceea ce observă românii profani în ale justiției și cei care au specialitate, detalii care nu sunt observate de multe ori de cei care au de luat o hotărâre, și care, fără să jignesc pe nimeni, se ascund de cuvinte, de exprimări și de articole, pentru că se feresc... nu au curajul să facă dreptate și să taie în carne vie, se gândesc la consecințe, nu e singurul caz", a spus senatoarea PSD, Gabriela Firea, la Antena 3. 

Gabriela Firea a precizat că a fost clar o amenințare, un șantaj al președintelui Traian Băsescu, care i-a afectat familia. 

Excepția de neconstituționalitate în ceea ce privește imunitatea președintelui a fost ridicată în procesul în care Gabriela Firea a contestat decizia Parchetului General, de suspendare a anchetării lui Traian Băsescu, acuzat de săvârșirea infracțiunii de șantaj. CCR a respins, în unanimitate, joi, această excepție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel