EXCLUSIV  Gabriela Firea, "discursuri APOCALIPTICE". Borza, despre mișcarea care a creat controverse

Într-un interviu la Borza Analytica, Remus Borza, deputat independent, a vorbit despre episodul geros care a traversat România.

Politicianul a făcut referire și la faptul că Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a avut discursuri apocaliptice cu privire la temperaturile de afară.

"Vorba unui clasic în viață: 'iarna nu-i ca vara'. Din nou, iarna i-a luat prin surprindere pe mulți dintre edili. Nu putem să ne plângem. A fost o iarnă blândă. Acest episod de câteva zile de viscol și zăpadă a fost tratat foarte politicianist, populist și fatalist. Am ascultat discursuri apocaliptice, mai ales la Primarul General al Capitalei pe ideea: 'haideți să ne închidem în case, să ne luăm provizii pentru că vine crivățul din Siberia!'. Din acest punct de vedere, se exagerează și nu cred că este bine să vorbim în termeni atât de dramatici", a zis Remus Borza.

Deputatul independent a povestit cum erau iernile pe vremea copilăriei sale. 

"Eu am crescut în Ardeal, în Maramureș. În anii '70 erau zăpezi și de doi metri. Bunicii mei făceau tuneluri prin curte pentru a ajunge la animale. Eu mergeam pe jos la școală, într-o altă comună, vreo trei kilometri și jumătate. Era zăpadă de un metru, urlau lupii la noi și nu aveam nicio problemă. Putea să ningă, putea să plouă, mergeam la școală! Pot accepta suspendarea cursurilor în București în zilele de luni, marți și miercuri, dar pentru joi și vineri nu mai exista nicio rațiune ca elevii să stea acasă. Sunt foarte mulți părinți care chiar nu au cu cine să-și lase copiii", a declarat Remus Borza la DC News. 

Deputatul a mai spus că atunci când oamenii recuperează zilele libere, productivitatea muncii este la o treime dintr-o zi normală.

VEZI RĂSPUNSUL:

INTERVIU INTEGRAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel