Gabriela Firea, dezvăluiri de la întâlnirea lui Dacian Cioloș cu PSD: Ne-a mințit

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a lansat în interviul DC News Live critici dure la adresa premierului Dacian Cioloș pentru că "a mințit" în urmă cu un an, atunci când s-a întâlnit cu membrii reprezentativi ai PSD.  


"Noi avem programul de guvernare și dovada că atunci când am condus, am condus bine și pentru oameni, nu pentru noi, iar ei (PNL - n.red.) au un om. Un om care, vă rog să mă credeți, la nivel personal, nu am absolut niciun resentiment sau nu am absolut nicio problemă de acest ordin, dar la nivel profesional și moral îi fac reproșuri premierului că ne-a mințit anul trecut când a venit și la sediul PSD în fața d-lui președinte Dragnea, când eram și eu și dl secretar general Neacșu, și la Comitetul Executiv, de față cu toți președinții de organizații județene din țară și în fața Biroului Permanent Național, și ne-a spus, sub cuvânt de onoare, că nu va rămâne la Palatul Victoria după alegeri. Că ne roagă să îi dăm votul pentru un mandat scurt de a gestiona țara și de a pregăti alegeri libere în România, dar că nu va face niciun parti-pris cu nimeni, cu niciun grup politic și cu niciun grup de interese, că nu va înclina balanța nici către PSD, nici către PNL, nici către USR, nici către nimic, nici că nu se va implica absolut deloc în viața politică nici de bine, nici de rău", a declarat Gabriela Firea la DC News Live.

Citește și: Gabriela Firea, despre oamenii lui Nicușor Dan: Am fost șocată. Gestul mi s-a părut sinucigaș

Firea: Bătălia în campania electorală între PSD și PNL, dezechilibrată 

Primarul General al Capitalei consideră că premierul Dacian Cioloș nu a mințit doar PSD-ul, ci și pe români.

"Dacă pe noi ne-a păcălit dl Cioloș, veți afirma că nu este o dramă, dar dacă ne-a păcălit pe noi, i-a păcălit și pe români, pentru că acele afirmații au fost făcute și în mod public și avem casetele, avem arhiva în care dl prim-ministru spunea «nu intru în viața politică, nu candidez, nu mă interesează politica, nu mă interesează o carieră și, după decembrie 2016, eu îmi văd de proiectul meu profesional. Și acum s-a schimbat la 180 de grade și a intrat în această campanie electorală.  PSD are de partea sa doar acest program de guvernare și simpatia publicului, pentru că din ce se vede până acum, stăm destul de bine în sondaje, iar PNL are de partea sa aproape totul și nu e normal. Este o luptă dezechilibrată: are Președinția, are Guvernul, are miniștri, are aparatul guvernamental. Deci cred că este o luptă incorectă", a afirmat primarul General al Capitalei. 

Declarația integrală de la minutul 39:25

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel