Gabriela Firea, despre legea dării în plată: Gest de responsabilitate pentru sute de mii de familii

Senatorul PSD, Gabriela Firea, și-a exprimat, vineri, speranța ca președintele Klaus Iohannis să promulge legea dării în plată, un gest de responsabilitate față de sute de mii de familii care au acum dificultăți în a plăti ratele. Totodată, Gabriela Firea îl felicită pe inițiatorul principal al legii, deputatul liberal Dan Zamfir, și precizează că PSD a susținut și votat acest proiect în deplină concordanță cu reglementările și directivele europene în materie.

"Veste buna pentru cei care au credite la banci!

Camera Deputaților a adoptat proiectul de lege privind darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligațiilor asumate prin credite - un gest de responsabilitate față de cele peste 800 000 de familii care au acum dificultăți în a plăti ratele. Sunt sute de mii de români care, de ani de zile, se luptă să scape de coșmarul imposibilității de a-și mai plăti ratele pentru locuințe și care, din acest motiv, au rămas și fără case, dar și cu datorii și penalități uriașe. Și eu am susținut și votat la Senat acest proiect de lege.

Citește și: Cinteză amenință cu DNA Legea dării în plată. Reacție fermă: Este o prostie! - exclusiv

Felicitări inițiatorului principal, deputatul Dan Zamfir. PSD a susținut și votat acest proiect în deplină concordanță cu reglementările și directivele europene în materie, potrivit cărora responsabilitea și riscurile nu trebuie să revină doar celor care nu își mai pot plăti ratele, ci ele trebuie împărțite în mod echitabil cu instituțiile creditoare și cesionarii de creanțe.

Sperăm ca legea să fie promulgată de președintele României Klaus Iohannis", a transmis senatorul Gabriela Firea.

Citește și: Daniel Zamfir, reacție după declarația inadmisibilă făcută de Cinteză (BNR)-exclusiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel