Gabriela Firea, despre aglomerația din București: "Autoritățile și ministerele trec prin furci caudine"

Gabriela Firea, Primarul Capitalei
Gabriela Firea, Primarul Capitalei

Aglomerația din București reprezintă un subiect îndelung dezbătut în ultimii ani. Gabriela Firea a prezentat soluția de față cu ministrul transporturilor, Răzvan Cuc.

Prezentă în studioul Antena 3, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a criticat legislația pentru achiziții publice, afirmând că aceasta trebuie modificată pentru a permite rezolvarea aglomerației din București.

Pentru a rezolva problema traficului din București, Gabriela Firea propune ca alternativă investirea în transportul public în comun, solicitând ajutor din partea ministerelor de resort.

Apelul la colaborare al Primarului General

"După opt luni de zile de colaborare pe care o pot numi aproape inexistentă între mine și reprezentanții Guvernului și ai partidului de guvernământ cred că s-a dat un semnal în legătură cu faptul că oamenii nu trebuie să sufere din cauza unor conflicte personale sau politice", a declarat Gabriela Firea, marți seară, la Antena 3.

"Cetățenii acestei țări nu trebuie să fie privați de dezvoltare oriunde s-ar afla. Orice om de bună credință care ne privește în acest moment poate fi de acord cu mine că o primărie, oricât ar fi de mare, nu are resursele financiare de personal și chiar legislative pentru a realiza multitudinea de probleme cu care se confruntă o metropolă. În București, oficial suntem 2,2 milioane, neoficial este vorba de peste patru milioane de cetățeni. Pentru acești cetățeni avem toți datoria să ne înfrângem anumite sentimente sau resentimente și să luptăm până la ultima picătură pentru a le face viața mai bună", a mai adăugat Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel