Gabriela Firea, demisie Dragnea. Alex Coita: Nu se va opri. Va merge până la capăt

Gabriela Firea a lansat noi atacuri la adresa președintelui Partidului Social Democrat. Analistul Alex Coita a vorbit despre cum se va termina acest scandal.

Gabriela Firea a susținut o conferință de presă în care a care a făcut declarații dure cu privire la președintele PSD, Liviu Dragnea. Analistul Alex Coita susține că există varianta unui armistițiu, însă doar cu o singură condiție. 

Doamna Firea nu se va opri 

"Un lucru este clar. După ce am văzut această conferință de presă, doamna Firea nu se va opri și va merge până la capăt cu această acțiune de disidență în interiorul PSD. Doamna Firea este un om politic extrem de ambițios, are și argumente, în primul rând faptul că este cel mai legitim lider din PSD prin prisma numărului de voturi fiind aleasă primar general de către bucureșteni. Am văzut în această conferință că a venit și cu cazuri concrete care să îi legitimeze poziția, mă refer la acele proiecte pentru București care aparent sunt întârziate din vina Guvernului, dacă e să îi dăm crezare doamnei Firea și are o poziție extrem de solidă în acest moment. Spre deosebire de Liviu Dragnea, nu este un om politic care să controleze structuri din partid, am și văzut-o ieșind foarte onest și deschis și acceptând faptul că nu vorbește în numele unor lideri locali, ci în nume propriu. Eu cred că este posibil ca doamna Firea să polarizeze în foarte scurt timp cu lideri din PSD. (...) Mă aștept, cât de curând, să existe un armistițiu durabil care să includă o formulă mai largă de luarea deciziilor în interiorul partidului", a declarat Alex Coita la emisiunea "Obiectiv" de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel