Gabriela Firea: "Degeaba cântă greierele toată primăvara..."

Președintele interimar al PSD București, senatorul Gabriela Firea, spune de ce consilierii social-democrați nu au votat bugetul Capitalei. Afirmațiile Gabrielei Firea vin în condițiile în care, marți, la interviul DC News, Ludovic Orban a lansat un atac la adresa liderului PSD.

"Consilierii generali ai PSD s-au abținut de la votarea bugetului pe 2016 nu pentru a lăsa Bucureștiul fără buget, nici nu ar fi avut cum să facă asta dată fiind poziția minoritară în care se află, ci pentru că ne-am fi dorit o dezbatere reală, axată pe nevoile cetățeanului. Am fi vrut să discutăm despre alocări de fonduri pentru spitale, școli și grădinițe, despre parteneriatele cu primariile de sector pentru rezolvarea problemei traficului si a parcarilor in Capitala, nu să votăm mecanic, girând astfel furtișagurile PDL asumate acum de marele partid liberal" a declarat  Gabriela Firea pentru DC News.

"PNL și-a asumat conducerea interimară a Bucureștiului și va trebui să-și asume și răspunderea pentru efectele acestui buget, pe cât de întârziat, pe atât de netransparent.

[citeste si]

În ce privește declarațiile dlui Ludovic Orban, înțelegem că domnia sa se află deja în campanie electorală, dar îi sugerăm să se concentreze pe soluțiile pentru problemele bucureștenilor și mai puțin pe activitatea PSD. Încâ din vremea lui La Fontaine se știe că degeaba cântă greierele toată primăvara, la vremea recoltei furnica e cea care adună roadele!", a conchis liderul interimar al PSD București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel