Gabriela Firea-Cătălin Ivan, atacuri în PSD. "Nu e frumos să întrerupeți o colegă a dumneavoastră... încă"

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Atacuri la vârf în PSD între actualul și fostul purtător de cuvânt al partidului.

Alessandra Stoicescu a citit mai multe poziții din PSD, redate în comunicatele de presă, printre care și cel al Gabrielei Firea.

"Doamna Firea face o greșeală de comunicare. Dă comunicate de presă în numele PSD, deși declarația doamnei Gabriela Firea este personală. Dacă ar fi fost în poziția partidului, o știam și eu, că sunt în conducerea partidului, sunt în BPN. Doamna firea a vorbit ca senator. În niciun caz nu este poziția PSD", a comentat europarlamentul PSD Cătălin Ivan, în emisiunea Alessandrei Stoicescu, de la Antena 3. 

Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al PSD a fost contactată telefonic. Alessandra Stoicescu i-a spus: "Ați fost atacată direct".

"Domnule Ivan, nu v-am deranjat niciodată și nu e frumos să întrerupeți o doamnă și o colegă a dvs, încă...."

Gabriela Firea a răspuns: "A fost un atac și o iau ca atare". Cătălin Ivan a precizat: "Nu a fost un atac...". "Domnule Ivan, nu v-am deranjat niciodată și nu e frumos să întrerupeți o doamnă și o colegă a dvs, încă.... Pentru că intru în concediu medical, nu din alt motiv. Declaratia e asumata de presedintele PSD, de președintele executiv, este rezultatul discutiei din BPN, din care domnul Cătălin Ivan nu mai face parte de când nu mai este purtător de cuvânt, care a avut loc zilele trecute. Eu înțeleg nuanțele foarte bine și nu mi-aș putea permite să am păreri personale în legătură cu subiectele care privesc partidul".

Cătălin Ivan a spus apoi că "sunt membru în BPN pentru că sunt liderul de grup în Parlamentul European. O astfel de măsură trebuie discutată în CeX, nu în BPN".

Anterior, în emisiune, Cătălin Ivan a spus că trebuie să aibă grijă ce vorbește, pentru a nu putea fi exclus și el. După intervenția telefonică a Gabrielei Firea, analistul Bogdan Chirieac i-a amintit ce a spus anterior și Cătălin Ivan a replicat că "a fost o glumă".

Cătălin Ivan a aflat în direct că nu mai este lider de grup în PE și nici membru în BPN al PSD. Bogdan Chirieac: O super informație

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel