Gabriela Firea: București, Capitala freelancer-ilor

Bucureștiul trebuie să își valorifice la maximum avantajele care îl plasează printre primele oraşe ale lumii în care pot lucra freelancerii. Ca Primar General voi lupta pentru încurajarea celor care sunt în căutarea celui mai bun loc din lume de unde să își poată derula o afacere, spune Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Caputalei.

Viteza şi preţul conexiunii la internet, valoarea taxelor, preţul cazării şi al mâncării, precum şi rata scăzută a criminalităţii sunt avantajele noastre! Sunt conştientă însă că aceste aspecte nu sunt suficiente, iar experienţa completă pe care o au cei care aleg să vină să lucreze aici poate fi îmbunătăţită, astfel încât să devenim o platformă tehnologică recunoscută internaţional.

Chiar prestigioasa revistă Forbes subliniază că Bucureștiul este un oraș recunoscut pentru viteza mare de conectare la Internet si pentru startup-urile care iau avânt. Internetul este cu mult mai rapid decât în America, în Capitala României viteza medie fiind de aproximativ 70 Mbps, în comparație cu cea din USA, de 10.5 Mbps, conform unui raport publicat de compania americană Akamai. În afară de acest avantaj care este deseori hotărâtor pentru freelanceri, există încă o veste bună! Viața nu este atât de scumpă ca în alte capitale ale lumii, costurile pentru închirierea unui birou, cazare și mâncare sunt mai mult decât rezonabile. De asemenea, TechHub.com are un birou la Bucuresti, pentru cei care caută un spațiu de lucru de unde să pornească afaceri noi.

Romania este considerată și o țară sigură, din punct de vedere al criminalității. Țara noastră se află pe locul 35 din 162 în Global Peace Index, precizează Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel