Gabriela Firea, atac la Alina Gorghiu. La PNL, florile nu pot crește într-un mediu toxic

Senatorul PSD, Gabriela Firea, a ținut să-i dea o replică acidă co-președintelui PNL, Alina Gorghiu, după ce aceasta a declarat că la PSD există un cult al personalității pentru Victor Ponta.

Referitor la declarațiile de pe Facebook ale co-președintelui PNL Alina Gorghiu, care afirma, din îndepartata Japonie, că știe că la PSD există un cult al personalității pentru liderul suprem și că fără Victor Ponta nu cresc nici florile în ghiveci, la sediul de partid, senatorul PSD Gabriela Firea face urmatoarele precizari:

"E bine totuși că florile de la PSD au o șansă să crească, grație atenției de care se bucură din partea președintelui Ponta. La PNL, nu cresc nicicum, pentru că nici n-ar avea cum să crească într-un mediu toxic, înveninat.

Cât despre cultul personalității, evident că la liberali nu poate fi vorba de așa ceva. Ca să existe un cult, ar trebui mai întâi să existe o personalitate, ori provocarea dnei Gorghiu este legată de notorietate și nu de personalitate. În plus, toate efuziunile retorice ale domniei sale se află în legătură cu faptul că se străduiește din răsputeri să-și convingă colegii din vechiul PNL că nu Vasile Blaga conduce, de fapt, marele partid liberal", declara senatorul PSD Gabriela Firea.

Citește și: Gabriela Firea: Groparii sănătăţii cer demisia ministrului care a redeschis spitale şi a însănătoşit sistemul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel