Gabriela Firea: Apa caldă și căldura sunt o necesitate, nu un moft

Foto: Facebook
Foto: Facebook

În calitatea de Primar General voi rezolva cu prioritate problema retelelor de termoficare, de care depind 1.400.000 de bucuresteni, precizează Gabriela Firea într-un comunicat de presă.

Am fost azi la o avarie la reteaua de termoficare din cartierul bucurestean Mihai Bravu. Oamenii din aceasta zona nu au apa calda de ieri dimineata. Cum sunt spalati copiii, imi pun si eu intrebarea? Dar persoanele in varsta sau cei care vin de la serviciu? Daca era iarna, acesti oameni inghetau de frig in apartamente. Si, din pacate, exista minim 3 avarii pe zi in Bucuresti.

Angajatii RADET lucreaza in conditii inimaginabile pentru a suda aceste conducte sparte. Radet-ul are conturile blocate de ELCEN, primesc cu mare greutate abia bani de salarii, si acelea foarte mici.

[citeste si]

Ca primar general voi rezolva cu prioritate problema retelelor de termoficare din Capitala, care deservesc 1,4 milioane de bucuresteni.

Intr-un timp foarte scurt voi accesa cele 187 milioane, fonduri europene nerambursabile, pentru a repara conductele RADET, astfel incat sa nu mai fie pierderi pe retea si factura la intretinere sa se injumatateasca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel