Gabriela Firea, anunț important. Declarații despre USL și USD

agerpres_7286561
agerpres_7286561

Vineri, 28 februarie, a fost semnat Protocolul pentru constituire alianței USD, între organizațiile județene din Ilfov ale PSD, UNRP și PC.

Actul a fost semnat de Gabriela Firea, Valeriu Anton și Alina Cazanacli. Cu acest prilej, președintele PSD Ilfov, senatorul Gabriela Firea, a vorbit atât despre USD, cât și despre viitorul USL în teritoriu.

„Prin semnarea Protocolului USD Ilfov am parafat, în fapt, o bună colaborare care exista între organizațiile PSD, UNPR și PC la nivelul județului Ilfov. Avem obiective comune, legate de rezolvarea cât mai multor probleme ale ilfovenilor.

Cât privește soarta USL-ului la nivelul județului Ilfov, prin ieșirea PNL de la guvernare și denunțarea Protocolului USL la nivel național, și Protocolul județean devine superfluu, din punct de vedere politic.

Dar în plan administrativ, pentru  funcționarea optimă a activității de la Consiliul județean, vom vota toate proiectele de hotărâre care sunt benefice ilfovenilor și dezvoltării județului.

Ca senator de Ilfov și președinte al organizației PSD continui o relație de colegialitate și sprijin cu toți reprezentanții administrației publice locale,  consilierii județeni, locali și cu primarii din județ, indiferent de culoarea politică, pe considerente care țin strict de agenda cetățenilor”, a conchis Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel