Gabriela Firea-Andreea Paul, război. "Se folosește de o tragedie"

Purtătoarea de cuvânt a PSD, Gabriela Firea, subliniază că social-democrații sunt singurii care vin cu soluții pentru a rezolva problema românilor cu credite în franci elvețieni. În schimb, spune Gabriela Firea, Opoziția, după modelul doamnei Paul Vass, atacă și distruge orice intenție bună care vine în ajutorul românilor.

Gabriela Firea afirmă că "Andreea Paul continuă să folosească tragedia în care se află românii cu credite în franci elvețieni pentru a dobândi câştiguri personale". 

"PSD este interesat de rezolvarea problemei românilor cu credite la bănci. Relația dintre bancă și client trebuie să reintre în normalitate. Fie că vorbim de insolvența persoanelor fizice, de conversia creditelor contractate în monede străine sau de restructurarea împrumuturilor, toate idei inițiate și susținute de PSD, ne lovim de opoziția lipsită de argumente și de logică a PNL-ului. Este și mai grav faptul că PNL, chiar dacă se opune în mod real unor soluții de bun-simț la criza francului elvețian, se declară public un susținător al românilor cu datorii la bănci. Le transmit colegilor din PNL, inclusiv aripa PDL, care a guvernat dezastruos România, cu aportul doamnei Paul Vass, că dublul discurs este întotdeauna pedepsit de români, la vot", consideră Gabriela Firea, purtător de cuvânt PSD.

Ponta, dezvăluire: Cum a fost amenințat de un 'mare om de presă'

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel