Gabriela Firea, acuze. Bolcaș: Nu se reduce la un conflict cu Dragnea

Firea
Firea

Lucian Bolcaș consideră că declarațiile Gabrielei Firea arată clar că nu este vorba doar de un conflict cu președintele partidului.

Lucian Bolcaș a declarat la "Știrile Antena 3", în urmă cu puțin timp, că în Partidul Social Democrat este vorba despre un conflict de esență care nu se rezumă doar la supărările primarului Gabriela Firea pe Liviu Dragnea. Avocatul consideră că este vorba despre o poziție luată în raport cu politica "pe care o duce conducerea partidului".

 "Sunt făcute pentru consolidarea PSD-ului"

"A reduce acest conflict la un conflict între persoane, Dragnea - Gabi Firea, Gabi Firea - ministrul de Interne este puțin, înseamnă a extirpa esența acestui conflict care vine de fapt dintr-o poziție luată în raport față de politica pe care o duce conducerea partidului. Să nu uităm că această ultimă declarație a doamnei Gabi Firea vine în contextul declarațiilor făcute anterior și de către doamna Andronescu. În aceste condiții este normal ca fără să vorbim despre un curent anti-Dragnea, fără să vorbim despre un curent  anti-PSD trebuie văzut dacă în politica dusă de către PSD până acum, nu în măsurile economice, nu în măsurile directe sociale, ci în politicile sale, nu au existat fisuri. Aceste declarații ale doamnei Firea sunt făcute pentru consolidarea PSD-ului și nu împotriva PSD-ului", a declarat Lucian Bolcaș la Antrena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel