Gabriela Firea condamnă jocurile de culise din noul PNL

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a confirmat, marți seară, că poartă discuții pentru a avea majoritatea parlamentară și a răsturna Guvernul Ponta inclusiv cu Marian Vanghelie și Mircea Geoană. Senatoarea PSD Gabriela Firea a reacționat. 

"A devenit frapantă diferența dintre ce promitea «noul PNL» cu privire la reformarea propriei formațiuni și realitatea de astăzi. Demagogia, jocurile de culise doar de dragul de a ajunge la putere și politicianismul sunt singurele repere ale «noului PNL». Se pare că PDL a pus stăpânire totală pe fostul PNL, cel puțin din punctul de vedere al comportamentului politic și al atitudinii" este de părere purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea.

'Ironia sorții'. Savu critică PDL-ul vopsit în galben

Senatoarea PSD a adăugat că "președintele PNL a anunțat ieri cum poartă negocieri cu Marian Vanghelie și Mircea Geoană pentru schimbarea majorității, fără a vorbi măcar un moment despre planurile lor de guvernare, despre ce ar dori să facă pentru români. Este absolut evident cum vechiul PDL încearcă prin orice mijloace să ajungă din nou la putere, ascunși sub o nouă fațadă. Iar pentru această grupare, preluarea puterii este singurul scop, nu și o guvernare în folosul românilor. Nici nu mai vorbim despre votul prin care s-a blocat urmărirea penală a lui Varujan Vosganian, respectiv lipsa de atitudine față de rămânerea acestuia în Senat. Dacă voiau să transmită cu adevărat un semnal, Alina Gorghiu și Vasile Blaga trebuiau să îi ceară acestuia demisia din Parlament. «Noul PNL» nu este cu nimic diferit de vechiul PDL!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel