Gabriela Firea a făcut public un document-CHEIE

Gabriela Firea, candidata Alianței PSD+UNPR pentru funcția de primar general al Capitalei, și-a făcut public programul de guvernare locală pentru București, în care sunt prezentate direcţiile strategice de dezvoltare pentru următoarea perioadă.

Potrivit introducerii Programului, alături de materialele originale elaborate de echipa de specialiști a celor două partide s-au utilizat date și informații cu caracter public, din documente oficiale, s-au preluat sugestii și propuneri care au fost lansate în spațiul public în ultimii ani și în care Gabriela Firea și echipa ei cred. Totodată au fost preluate idei și popuneri de la cetățenii care au trimis sugestii sau comentarii la propunerile făcute în ultimele luni. Sunt prezentate sintetic în acest program și o serie de proiecte aflate deja în derulare, proiecte în care echipa PSD+UNPR crede și pe care dorește să le continue.

[citeste si]

În legătură cu ideea de bază a acestui program, Gabriela Firea a declarat: "Bucureşti este un oraş european cu multe realizări de care avem de ce să fim mândri. Este un motor economic pentru România, este oraşul în care are loc unul dintre cele mai mari festivaluri de cultură din Europa, mă refer la festivalul Enescu, este oraşul în care peste 1,8 milioane de oameni îl numesc acasă. În acelaşi timp, Bucureştiul este un oraş neprietenos cu cei care locuiesc aici. De dimineaţa, când stau blocaţi în trafic, până seara când se întorc acasă şi nu găsesc un loc de parcare; bucureştenii se simt ca într-o cursă de obstacole. Aglomeraţie, poluare, gropi, transport în comun cu probleme, căldură sau lipsa curăţeniei. Există soluţii în Capitală la problemele tuturor generaţiilor care trăiesc astăzi în oraş: de la tineri, la familiile care au copii mici, la femeile care trebuie să împace cariera cu familia, la bunicii noştri. Îmi propun să fiu un primar cu obiective simple şi clare: mai multe locuri de joacă şi spaţii verzi, mai multă curăţenie, şcoli mai bune, un transport public modern, spitale mai curate şi mai pregătite să ofere asistenţă bucureştenilor. Adică acele lucruri pe care familiile din Bucureşti şi le doresc şi le merită".

Documentul, care poate fi accesat la adresa www.gabriela-firea.ro/program este structurat în 13 capitole, după cum urmează: - Urbanism - Infrastructură stradală și tehnico-edilitară - Cultură și patrimoniu - Mediu - Tineret - Siguranța cetățeanului - Educație - Sănătate - Asistență socială - Turism - Economie – buget - Relația cu societatea civilă - Relații externe și urmează să fie dezbătut și completat, în cadrul unei serii de întâniri cu specialiști din domeniile vizate și cetățeni, organizate de candidata PSD+UNPR Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel