Gabriela Firea a dat startul unui eveniment pentru mii de oameni

Primarul General, Gabriela Firea a dat startul primei editii a evenimentului "Sport pentru Inima Capitalei", care are loc pe tot parcursul zilei in Parcul Tineretului – intrarea din Bd. Sincai.

"Am organizat acest eveniment cu o zi inainte de debutul Jocurilor Olimpice in semn de sustinere pentru sportivii care ne reprezinta la Rio, pentru a le demonstra ca suntem cu inima alaturi de ei ! Ca Primar General trag un semnal de alarma in legatura cu faptul ca sunt foarte multi copii in Bucuresti care nu mai practica nici un sport sau care fac mai putina miscare, comparativ cu media europeana. Ii incurajez pe toti faca sport, pentru ca sportul inseamna sanatate si un mod de viata activ. In plus, dezvolta si spiritul de fairplay. A face sport inseamna sa te pregatesti pentru viata, sa fii un om curajos, demn si care sa poti face fata oricarei provocari, un om de succes", a declarat Primarul General, Gabriela Firea, la inceputul evenimentului.

Organizat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Directia de Cultura, Sport Turism, PROEDUS si Clubul Sportiv Municipal, la evenimentul "Sport pentru Inima Capitalei" sunt asteptati peste 2.000 de tineri care se intrec toata ziua in diverse activitati sportive: volei, baschet, tenis de masa, ciclism, atletism- proba de viteza 50 m, dar si la jocurile copilariei: sotron si coarda.

[citeste si]

Toti cei prezenti in prima parte a zilei la actiunea din Parcul Tineretului au fost recompensati cu diplome, tricouri, rucsace si bratari, chiar de catre Gabriela Firea, care a si participat, alaturi de tineri, la cateva jocuri sportive.

(w670)

Proiect al Primariei Municipiului Bucuresti, organizat prin Directia de Cultura, Sport, Turism, PROEDUS si CSM Bucuresti, "Sport pentru inima Capitalei" este un eveniment dedicat in special tinerilor, care se va desfasura la fiecare sfarsit de saptamana, atata timp cat permite vremea, in diverse locatii care vor fi anuntate in prealabil. Aceste activitati doresc sa incurajeze tinerii in vederea unui stil de viata activ si sanatos.

Toti cei ce doresc sa faca miscare sunt asteptati pe tot parcursul zilei de 4 august in parcul Tineretului, activitatile sportive sunt gratuite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel