Gabriela Firea a anunțat pentru ce post va candida la Congresul PSD

Purtătorul de cuvânt al social-democraților, Gabriela Firea, a anunțat, duminică, postul în PSD pentru care va candida la Congresul din 18 octombrie.

"Voi candida la un post de vicepreşedinte, atât eu, cât şi alte colege ale mele. Sperăm să avem un loc şi noi, doamnele, în următorul BPN. Nu doar un loc, poate chiar mai multe. Cele care am fost până acum cred că am adus plusvaloare în Biroul Permanent Naţional, nu cred că ne-am făcut colegii de râs", a declarat Firea, duminică, la sediul PSD, unde a venit să voteze pentru noul lider al formaţiunii, potrivit Antena 3.

De asemenea, Gabriela Firea, a mai spus că scrutinul intern pentru alegerea președintelui PSD este momentul adevărului și un bun prilej pentru ca organizațiile județene să-și dinamizeze activitatea.

"Este un bun prilej pentru fiecare organizaţie judeţeană de a-şi dinamiza activitatea. (...) Cred că este un bun prilej ca toţi să ne pregătim pentru alegerile locale. Este şi un test", a declarat Firea.

Social-democrații își aleg duminică președintele, singurul candidat la această funcție fiind actualul președinte interimar al PSD, Liviu Dragnea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel