Gabriela Firea: 106 ambulanțe de urgență pentru București - Ilfov

Bianca Ştefan / 01 aug 2018 / 22:12 Salveaza PDF Comentarii
Gabriela Firea
Descriere foto: Gabriela Firea

Gabriela Firea a declarat miercuri că a semnat contractul pentru achiziția a 106 ambulanţe de urgenţă destinate Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov (SABIF).

Gabriela Firea a anunţat, miercuri, semnarea contractului pentru achiziţia a 106 ambulanţe de urgenţă destinate Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov (SABIF), valoarea acestuia fiind de 8,7 milioane de euro. 

"Câştigătorul acestei licitaţii este compania Deltamed. (...) Aceste ambulanţe de urgenţă sunt marca Volkswagen şi vor fi livrate pe parcursul unui an de zile, începând cu luna noiembrie a acestui an, iar cele mai multe vor fi livrate până în luna februarie. Valoarea totală a acestui contract e de 8,7 milioane de euro, din care 4,6 milioane de euro e suma provenită din dividendele cuvenite Primăriei Capitalei din contractul pe care-l derulăm cu Apa Nova, restul de 4,1 milioane de euro fiind din bugetul propriu. Aceste 106 ambulanţe de urgenţă rămân în proprietatea Primăriei Capitalei, dar ele vor fi utilizate de către Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, care are mare nevoie de înnoirea parcului de ambulanţe", a spus Primarul Capitalei la o conferinţă de presă. 

Potrivit Municipalităţii, 89 sunt ambulanţe de tip B, destinate intervenţiei de urgenţă şi transportului medical asistat al pacienţilor, şi 17 ambulanţe de tip C, destinate urgenţelor medicale cu prioritate maximă şi transportului medical asistat al pacientului, ultimele urmând a fi livrate la finalul lunii iulie 2019. 

Vezi și: Gabriela Firea vrea să dea vouchere bucureștenilor pentru mașini și electrocasnice eco


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24