Gabriela Firea, prima ieşire publică după operaţie: Ştiu că am deranjat!

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a avut o primă ieşire publică după cea de-a doua operaţie pe care a suportat-o.

Gabriela Firea a avut o intervenţie în cadrul căreia a vorbit despre companiile municipale. "Astăzi vom discuta despre patru dintre companii, două dintre ele derivate chiar din legea utilităţilor publice, Legea 51/2006 şi încă două extrem de importante al căror obiect de activitate nu poate fi pus la îndoială. Dar înainte de a face referire la aceste companii vreau să vă spun, încă de la început, că toate companiile despre care noi am vorbit în această perioadă au fost înfiinţate conform unei legi care este în vigoare, Legea 31/1990. Ea nu a fost desfiinţată de niciun act normativ şi aceste companii au fost înfiinţate cu bună credinţă.  Ne-am dorit servicii de mai bună calitate decât anii trecuţi, la preţuri corecte.

"Ştiu că am deranjat"

Eu mă bucur că unul dintre partidele de opoziţie are sloganul pentru europarlamentare 'fără hoţie ajungem departe', pentru că şi în cazul multor administraţii din subordinea primăriei era vorba despre foarte multă hoţie. Hoţie despre care acum nimeni nu mai vorbeşte, sau dacă vorbeşte, vorbeşte în şoaptă. Companiile s-au înfiinţat tocmai pentru a lupta cu hoţia de la Primăria Captialei.
Ştiu că am deranjat, că am supărat pe cele 5-6 firme abonate la bugetul Primăriei Capitalei, care au căpuşat ani de zile bugetul, dar eu merg mai departe. Ştiu ce campanie negativă de presă plătesc, ştiu ce anume sponsorizează, ce activităţi, politice, ştiu tot pentru că oraşul e mare dar e mic, iar toate aceste lucruri se află. Dar nu mă sperii şi nu abdic", a declarat Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

actualizare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel