Gabriela Cristea, însărcinată. Criză de plâns: M-am enervat, pur şi simplu

Gabriela Cristea  este însărcinată pentru a doua oară, însă lucrurile nu stau tocmai bine. Vedeta mărturisește că starea sa de spirit se schimbă de la un minut la altul, recunoscând că, de curând, a izbucnit în plâns din cauza unui lucru minor. 

"M-am îngrăşat până acum şase kilograme. Nu mi se pare puţin pentru că, de regulă, din luna a şasea sau a şaptea începi să acumulezi alert. În rest, nu pot să zic că am remarcat schimbări spectaculoase... Mi s-a pătat pielea şi n-am apucat, de exemplu, să fac peeling după prima sarcină. Asta păţesc toate femeile. La sarcina cu Victoria mi-a crescut piciorul cu un număr, apoi mi-a scăzut, iar acum a crescut din nou. Port 39, de la 38-38 şi jumătate.

Trec de la o stare la alta. În urmă cu câteva zile, de dimineaţă, am avut un mic incident, când m-am enervat, pur şi simplu, degeaba. M-am lovit cu uşa şi am început să plâng si să mă cert cu ea. Era o chestie minoră, dar nu m-am putut abţine. Tavi a venit, m-a luat în braţe şi a zis "uşă rea, pleacă de aici". Mă tratează ca pe un copil, pentru că toanele mele chiar sunt de copil în această perioadă", a declarat Gabriela Cristea pentru revista VIVA!.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel