Gabriela Cristea, însărcinată. Criză de plâns: M-am enervat, pur şi simplu

Descriere foto:

Gabriela Cristea  este însărcinată pentru a doua oară, însă lucrurile nu stau tocmai bine. Vedeta mărturisește că starea sa de spirit se schimbă de la un minut la altul, recunoscând că, de curând, a izbucnit în plâns din cauza unui lucru minor. 

"M-am îngrăşat până acum şase kilograme. Nu mi se pare puţin pentru că, de regulă, din luna a şasea sau a şaptea începi să acumulezi alert. În rest, nu pot să zic că am remarcat schimbări spectaculoase... Mi s-a pătat pielea şi n-am apucat, de exemplu, să fac peeling după prima sarcină. Asta păţesc toate femeile. La sarcina cu Victoria mi-a crescut piciorul cu un număr, apoi mi-a scăzut, iar acum a crescut din nou. Port 39, de la 38-38 şi jumătate.

Trec de la o stare la alta. În urmă cu câteva zile, de dimineaţă, am avut un mic incident, când m-am enervat, pur şi simplu, degeaba. M-am lovit cu uşa şi am început să plâng si să mă cert cu ea. Era o chestie minoră, dar nu m-am putut abţine. Tavi a venit, m-a luat în braţe şi a zis "uşă rea, pleacă de aici". Mă tratează ca pe un copil, pentru că toanele mele chiar sunt de copil în această perioadă", a declarat Gabriela Cristea pentru revista VIVA!.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25