Gabriel Vlase, nominalizat la șefia SIE de Klaus Iohannis. Cine este

Gabriel Vlase este nominalizarea președintelui pentru conducerea SIE. 

”Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis joi, 14 iunie a.c., în temeiul art. 65 alin. (2) lit. h) din Constituția României, o scrisoare președinților celor două Camere ale Parlamentului, în care propune numirea în funcția de director al Serviciului de Informații Externe a domnului Petru-Gabriel Vlase.

Domnul Petru-Gabriel Vlase este vicepreședinte al Camerei Deputaților, membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională și membru al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului privind analizarea și actualizarea cadrului normativ cu incidență în domeniul securității naționale. Domnul Petru-Gabriel Vlase este absolvent al Colegiului Național de Apărare, Universitatea Națională de Apărare, al Colegiului Superior de Securitate Națională, Academia Națională de Informații și doctor în științe militare și informații, Academia Națională de Informații.” anunță Administrația Prezidențială. 

Cine este Gabriel Vlase

Gabriel Vlase este deputat PSD de Bacău. Este doctor în ştiinţe militare şi informaţii, Academia Naţională de Informaţii. Din 2004, este deputat. Anterior, a fost prefect. 

Potrivit declarației sale de avere, nu de deține nici case, nici terenuri. A vândut, în schimb, un apartament și două case cu terenurile aferente. Are bijuterii în valoare de 25.000 de euro și mai multe datorii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel