Gabriel Tamaș și-a găsit echipă după despărțirea de Steaua! Unde va juca

Pus pe liber de Steaua după o serie de escapade extrasportive, Gabriel Tamaș și-a găsit echipă în liga a doua engleză. Fundașul român de 31 de ani a dat probe la Cardiff City și i-a convins pe șefii clubului galez să-i ofere un contract pe un an, cu opțiune de prelungire pe încă un sezon. Cele două părți au semnat miercuri, potrivit digisport.ro.

Managerul echipei din Cardiff, Russell Slade, a fost în această vară în căutarea unui fundaş central, iar Gabriel Tamaș pare că l-a convins, mai ales că City are doi accidentaţi în defensivă, Bruno Manga şi Ben Turner.

Fondat în 1899, clubul Cardiff a terminat pe locul 11 în sezonul trecut de Championship. Antrenorul echipei este Russell Slade, iar formația galeză evoluează pe stadionul din Cardiff, care are 33.280 de locuri. Vestiarul echipei alb-albaștrilor este "înțesat" de jucători cunoscuți.

Citește și: Căpitanul Stelei a făcut o declarație fabuloasă înainte de returul cu Rosenborg: "Mi-aș da mulți ani din viață"

Căpitan este portarul David Marshall, iar în lot se mai regăsesc Federico Macheda, Fabio (ex-Manchester United), Kenwyne Jones (ex-Stoke), Javi Guerra (ex-Valencia), Sammy Ameobi (împrumutat de la Newcastle) și Kagisho Dikgacoi (ex-Fulham și ex-Crystal Palace).

După patru etape scurse din Championship, Cardiff este pe locul 7, cu șase puncte. Cardiff City are în palmares o Cupă și o Supercupă a Angliei.

La scurt timp după ce a semnat cu galezii de la Cardiff City, Gabi Tamaş a oferit primele declaraţii pentru site-ul oficial al grupării:

"Mi-am dorit să mă întorc în fotbalul englez şi, din cele câteva oferte, am decis că echipa pe care o vreau este Cardiff City.

M-am întâlnit cu managerul şi cu unii dintre băieţii împotriva cărora am jucat în perioada petrecută în Marea Britanie. Abia aştept să mă antrenez cu noii mei colegi şi să mă integrez aici".

Vezi și: TAMAȘ la STEAUA, după plecările lui SZUKALA și SÂNMĂRTEAN la AL-ITTIHAD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel