Gabriel Resources pregătește acțiunile legale împotriva României

gabriel-resources
gabriel-resources

„Gabriel Resources notează declaraţiile din presă ale premierului şi ale altor miniştri din Guvernul României potrivit cărora proiectul de lege privind proiectul Roşia Montană va fi respins înainte de dezbaterea în cele două camere ale Parlamentului român”, se arată într-o„În ciuda faptului că Guvernul a aprobat proiectul de lege în şedinţa din 27 august, şi sondajele recente arată o susţinere majoritară în România pentru avansarea proiectului, se pare că Guvernul a instituit proceduri de urgenţă pentru a opri orice dezbatere în Parlament.

Gabriel caută de urgenţă să obţină confirmarea asupra declaraţiilor reale făcute şi clarificarea impactului asupra propunerilor care permit înfăptuirea proiectului Roşia Montană.

Litigiu pentru multipla încălcare a tratatelor internaţionale privind investiţiile

"Dacă proiectul de lege este respins, atunci Compania va analiza toate acţiunile posibile aflate la îndemână, inclusiv notificarea formală a intenţiilor de a începe un litigiu pentru multipla încălcare a tratatelor internaţionale privind investiţiile", potrivit unei informări a companiei canadiene Gabriel Resources.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că soluţia pentru proiectul Roşia Montană este respingerea în regim de urgenţă a acestuia la Senat, apoi şi la Cameră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel